Home Društvo Pobožnost i misa sv. Anti na Humcu – video prijenos

Pobožnost i misa sv. Anti na Humcu – video prijenos

SHARE

Budući da zbog pravila uvedenih radi prevencije koronavirusa, vjernici ne mogu biti prisutni na pobožnosti trinaest utoraka sv. Anti na Humcu, iz tog razloga, Franjevački samostan i Župa sv. Ante Padovanskog Humac u suradnji s Ljubuškim portalom su organizirali prijenos uživo pobožnosti i mise.

Na taj način se svi u svojim domovima mogu zajednički pripremati za blagdan svetog Ante i moliti da nas po njegovom zagovoru Bog sačuva nevolje koja nas je zadesila.

Iz Franjevačkog samostana su sve pozvali na na molitveno zajedništvo u svojim domovima uz online prijenos.

Moramo biti ponizni i poslušati civilne vlasti kao i preporuke medicinske znanosti. Nećete dolaziti u crkvu jer svima je poznata odredba o zabrani kretanja osoba mlađih od 18 i starijih od 65 godina. Molimo Vas da je se pridržavate. Isto tako civilne su vlasti odredile da su zabranjena sva okupljanja više od 10 osoba, a i te osobe moraju se držati odredbe socijalne distance od dva metra. Molimo Vas da se pridržavate i te odredbe. Policijski sat je na snazi od sutra od 18 do 5 sati do daljnjega”

Pogledajte današnji prijenos:

 

I ubuduće ćete prijenos ćete moći pratiti na facebook stranici Franjevački samostan i Župa sv. Ante Padovanskog Humac – Ljubuški, a ako zbog emitiranja putem Facebook platforme bude prekida ili lošije kvalitete, iz Franjevačkog samostana i župe Humac su se unaprijed ispričali zbog toga.

AKO TRAŽIŠ ČUDESA

Ako tražiš čudesa, moli se svetom Anti,
Njem su od nebesa čuda dari dati

On ozdravlja bolesne, a mrtve uskrisuje;
Vraga, gubu odgoni i nevolje svake.

Izvor: Facebook / Franjevački samostan i Župa sv. Ante Padovanskog Humac – Ljubuški