Home Šport Ljubušak u izolaciji u Zagrebu: Nisu nas još testirali na koronu

Ljubušak u izolaciji u Zagrebu: Nisu nas još testirali na koronu

SHARE

-Dobro sam, malo zabrinut zbog cijele situacije koja nas je snašla, javio se Ljubušak David Mandić (22) za 24sata. nakon što je Zagreb pogodio potres nezapamćen u 140 godina.

-Da, bio sam u Zagrebu u svom stanu i osjećaj je bio zastrašujući i definitivno nešto sto ne želim da se vise ikada ponovi.  Sve je prošlo ok hvala Bogu – priča u nevjerici dijete ljubuškog Izviđača i sadašnji igrač PPD-a Zagreb kojega odgoda Olimpijskih igara u Tokiju na 2021.  nije niti malo iznenadila.

-To je najbolja odluka koju su mogli donijeti. Nitko od nas ne trenira i nismo u formi u kakvoj bi bili da imamo treninge i pripreme – misli David pa kaže:

-Mislim da ta odgoda neće pretjerano našu reprezentaciju dirati, niti će puno promijeniti sastav. Vjerujem da će sve biti u najboljem redu. Smatram da će svatko imati priliku da se dokaze – govori pa daje primjer:

-Martinović (Ivan, op.a.) je imao peh s ozljedom pa ga nažalost na ovome prvenstvu nije bilo i sigurno da će bit prilika i njegovo vrijeme tek dolazi. Dane u izolaciji provodim tako što svaki dan odradim trening u stanu, imam neke sprave, igram svoje najdraže igrice-  priča David i kaže kako se na koronu zagrebaši nisu testirali.

-Testiranje nismo imali. Malo je teško prihvatiti cijelu situaciju jer sam navikao da svaki dan imam neke obaveze, ali sve će to proći, samo da budemo živi i zdravi – nada se Hercegovac sa zagrebačkom adresom.

Ljubušak u izolaciji u Zagrebu: Nisu nas još testirali na koronu