Home Vijesti Pobožnost i misu sv. Anti danas pratite uživo – video prijenos u...

Pobožnost i misu sv. Anti danas pratite uživo – video prijenos u 18 sati

SHARE

Postoje pravila kojih se moramo pridržavati i zbog kojih sutra nećemo moći biti na pobožnost trinaest utoraka sv. Anti na Humcu. Iz tog razloga Franjevački samostan i Župa sv. Ante Padovanskog Humac u suradnji s Ljubuškim portalom će danas u 18 sati prenositi uživo pobožnost i misu, tako da ćemo se svi u svojim domovima zajednički pripremati za blagdan svetog Ante i moliti da nas po njegovom zagovoru Bog sačuva nevolje koja nas je zadesila.

Zato vas kao župu pozivamo na molitveno zajedništvo u svojim domovima uz naš online prijenos. Moramo biti ponizni i poslušati civilne vlasti kao i preporuke medicinske znanosti. Nećete dolaziti u crkvu jer svima je poznata odredba o zabrani kretanja osoba mlađih od 18 i starijih od 65 godina. Molimo Vas da je se pridržavate. Isto tako civilne su vlasti odredile da su zabranjena sva okupljanja više od 10 osoba, a i te osobe moraju se držati odredbe socijalne distance od dva metra. Molimo Vas da se pridržavate i te odredbe. Policijski sat je na snazi od sutra od 20 do 5 sati do daljnjega.

Prijenos ćete moći pratiti na facebook stranici Franjevački samostan i Župa sv. Ante Padovanskog Humac – Ljubuški, a ako zbog emitiranja putem Facebook platforme bude prekida ili lošije kvalitete, unaprijed se ispričavamo zbog toga.

AKO TRAŽIŠ ČUDESA

Ako tražiš čudesa, moli se svetom Anti,
Njem su od nebesa čuda dari dati

On ozdravlja bolesne, a mrtve uskrisuje;
Vraga, gubu odgoni i nevolje svake.