Home Politika Seljanka s N1 Sandra Križanec psovala majku Bandiću i Kaliniću

Seljanka s N1 Sandra Križanec psovala majku Bandiću i Kaliniću

SHARE

Pročelnik zagrebačkog Ureda za upravljanje u hitnim situacijama Pavle Kalinić trebao je danas gostovati na televiziji N1.

Međutim, Križanec se oko 11:10 sati uključila u eter rekavši da je jedan od gostiju emisije trebao biti Pavle Kalinić, koji ipak neće sudjelovati.

 

“Gospodin Kalinić i ja smo se porječkali i on je napustio studio”, rekla je Križanec.

 

Kalinić sazvao presicu, kaže da mu je novinarka spominjala mamu

 

Kalinić je danas sazvao i presicu na kojoj je cijelu situaciju komentirao.

 

“Bio sam prisiljen izaći iz zgrade do studija nisam ni stigao. Novinarka je ne znajući da sam ozvučen, mi je spominjala mamu, prvo Bandiću pa kada je shvatila da on nije tu, onda meni mamu, i da će me razjebati ako uđem, u toj situaciji sam odlučio napustiti zgradu.

 

Otišao sam do Ladišića (op.a. Tihomir Ladišić, glavni urednik N1) požalio se na ponašanje gospođe Križanec i napustio emisiju i zgradu”, ispričao je Kaliinić.

 

Nastavio je potom govoriti kako su on i službenici uvijek dostupni, a kako se novinari ovako odnose prema njemu, napomenuvši da se s time nosi iz dana u dan.

 

Branio Bandića

 

“Mi smo uvijek na dispoziciji i onda vam jedna dama ne znajući da ste ozvučeni spominje vam mamu, meni i Bandiću.

 

Nije Milan Bandić rekao da su građani krivi za potres jer ne može nijedan građanin biti kriv jer mu to nije bilo u primisli”, ispričao je Kalinić. Ovo je proces koji će trajati godinama, ne može se sve riješiti u par dana. Učinit ćemo sve što možemo, ali u skladu s mogućnostima”, rekao je Kalinić.

 

“A svi ovi koji moraju pljuvati, ja sam tu”, zaključio je Kalinić.

 

Sve je prenosila televizija N1, čiju emisiju trenutno vodi Sandra Križanec koja je u eteru kratko rekla kako na ove izjave nema komentara.

 

Od ranije se N1 televizija agresorski ponaša prema Hrvatima u BiH, a kako vidimo, ništa bolje stanje nije ni prema onima u Hrvatskoj, osim ako ste na strani protiv Hrvatske.