Home Zanimljivosti DOŠLI SU NA SVOJE: Ispuniše se vizije Nostradamusa, Vange, Braće Tarabića…

DOŠLI SU NA SVOJE: Ispuniše se vizije Nostradamusa, Vange, Braće Tarabića…

SHARE

Ispunilo se Nostradamusovo proročanstvo koje je kroz povijest više puta verificirano.

Potvrdili su ga najveći autoriteti kao što su Baba Vanga, braća Tarabići, Braco sa Srebrnjaka i Nena Džemila iz Živinica, a očekuje se i očitovanje kontrabasista Javora Domuza Došle.

Nostradamus je zaprijetio raznim katastrofama, ambisima i mrakovima, ovisno o odnosu jarca i ovna, odnosno Saturna i Jupitera.

Vangelija Gušterova odnosno Baba Vanga predvidjela je svjetski rat 2010. Malo je promašila, ali nije ni lako u tim stvarima biti precizan.

Miloš Tarabić rijetko se javlja od kako je umro, ali se nedavno javio Aleksandru Vučiću i poručio mu da je korona virus tek „smiješni virus“ koji se liječi s tri domaće srpske rakijice.

Važno je samo da se piju lijevom rukom i na eks.

Vučić je tu važnu vijest priopćio domaćoj i svjetskoj javnosti dodavši da svi moraju izgubiti kako bi dobili, a ono što dobiju nisu izgubili.

Ministar Vulin je na to dodao kako je bolje biti uspješan nego neuspješan.

Bakir Izetbegović je pomno pratio Vučićeve izjave, u kojima je našao elemente islamofobije i antibosanskog raspoloženja.

Poznato je da bosanski muslimani ne piju rakijicu, čak ni kao lijek, te su ovakve preporuke duboko diskriminatorne.

Upozorio je da bošnjački narod neće dopustiti da bilo tko u Bosni bude zaraženiji od većinskog naroda.

Na njegovu izjavu nadovezao se Željko Komšić tvrdnjom kako svi građani, bez obzira na etničku pripadnost imaju pravo biti zaraženi korona virusom, osim onih koji žive u općinama pod HDZ-ovom vlašću.

Dragan Čović javio se preko Skypea iz svoje kuće na obali Radobolje i poručio da Hrvati kao konst…ivni narod imaju pravo na posebnu epidemiju u kontekstu pandemije.

Dodao je i kako se izborni zakon mora promijeniti te da čvrsto stoji iza svjetski poznatog medicinskog stručnjaka i ravnatelja Sveučilišnog kliničkog  bolničkog centra primarijusa prof. dr. sc. Ante Kvessića koji je zadivio stručnu i nestručnu javnost spoznajom da virus „more unić i sprida i sazada“.

Time je Kvesić dao nemjerljiv doprinos onome što sarajevski gradonačelnik Abdulah Skaka naziva „borbom protiv prevencije“ pandemije, na što su svi Hrvati, bez obzira gdje žive, neizmjerno ponosni, baš kao i Bošnjaci na Skaku.

Nostradamus je kažu predvidio da će moćne sile iz dalekih krajeva donijeti strah u Europu.

Hrvatski vitez Ante Dobrosav Miroslav Đakić prepoznao je u tome zajedničke napore Udbe, Masona, Reptila i HDZ-a.

Takvu tvrdnju odlučno je odbacila Ingrid Pusić Obersnel ocijenivši to očitom fašizacijom Hrvatske i udarom na tekovine.

S njom se složio i Ranko Rajko Stazić koji je dodao da je problem u tome što posao nije do kraja obavljen 1945. godine, kada su stručnjaci za dezinfekciju bili na vrhuncu moći.

Glavni stožer Civilne zaštite Republike Hrvatske ne želi komentirati sve navedene izjave i stavove.

Njihova je poruka da ako mislimo pobijediti ne smijemo izgubiti, zato je najbolje da ostanemo doma.

To je izazvalo revolt hrvatske oporbe koja ih napada zbog uzurpacije vlasti, uvođenja diktature, ne poduzimanja odlučnih mjera, zato što nisu na vrijeme poduzeli odgovarajuće mjere, zato što su prerano poduzeli te mjere, zato što svaki dan održavaju konferencije za medije, zato što nedovoljno komuniciraju s medijima…

A rješenje je tako jednostavno.

Samo treba uzimati velike količine C vitamina i pustiti didove i babetine da pomru, pa makar đava odnio i Babu Vangu i Nostradamusa.

Ako to ne pomogne ostaje nam rakijica, domaća.

Cinik l poskok.info