Home Politika Kako je Markotić od stupa obrane Hrvatske postala “Bosanka koja je podržavala...

Kako je Markotić od stupa obrane Hrvatske postala “Bosanka koja je podržavala Kolindu”

SHARE
Tjednima je Alemka Markotić bila stup obrane Hrvatske u borbi protiv koronavirusa, čelična lady koja spašava živote, međutim od preksinoć se nešto promijenilo.

Medij Matije Babića forsira vijest da je Alemka Markotić za predsjednicu Republike Hrvatske podržala Kolindu Grabar Kitarović, piše Grude.com, čiji komentar na ovu situaciju prenosimo.

Grude.com piše kako medij Matije Babića ističe da Markotić čita s papira govor vezan za predsjednicu Hrvata, aludirajući na to da Markotić nema svoje ja nego radi kako joj se naredi.

“Predsjednica RH Kolinda Grabar Kitarović je u svom prvom mandatu, kao odgovorna državnica s diplomatskim iskustvom i iskustvom pomoćnice glavnog tajnika NATO-a, te kao prva žena u povijesti NATO-a koja je obnašala tako visoku dužnost, dala svakako veliki doprinos izgradnji sustava nacionalne sigurnosti u Hrvatskoj. Prepoznajući važan geostrateški položaj Hrvatske u Europi, gospođa predsjednica podržava rad stručnjaka različitih profila, vezanih uz sigurnost RH. Izborom predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović osigurava se kontinuitet izgradnje nacionalne sigurnosti i stabilnosti Republike Hrvatske i zato je podržavam u izborima za drugi predsjednički mandat”, kazala je Markotić.

Naravno da su nakon spomenutog teksta o Ljubušanki po ocu krenula vrijeđanja. “Ide u crkvu, iz Bosne je, zar vas čudi što na kraju toga ide i HDZ”, ističu zlobni komentatori koji po prezimenima itekako naginju Hercegovini, međutim kompleksi su nezgodna stvar, piše Grude.com

Čitav komentar pogledajte OVDJE