Home Društvo ZUBAC POMAŽE SVOM RODNOM ČITLUKU

ZUBAC POMAŽE SVOM RODNOM ČITLUKU

SHARE
Sjajni mladi igrač hrvatske košarkaške reprezentacije i NBA momčadi Los Angeles Clippersa Ivica Zubac uključio se vrijednom donacijom u akciju pomoći Domu zdravlja u rodnom Čitluku koji je bio najpogođeniji koronavirusom u Bosni i Hercegovini.

Kako su za HINA-i potvrdili iz Doma zdravlja u Čitluku, u vrijednoj donaciji nalaze se defibrilator, inhalatori, aspiratori, zaštitne maske te drugi medicinski uređaji i druga zaštitna oprema. Pojasnili su kako će oprema koju je donirao Zubac biti od velike pomoći u borbi s koronavirusom, ali i u budućem radu ove zdravstvene ustanove.

Iz Doma zdravlja u Čitluku zahvalili su mladom hrvatskom košarkašu na vrijednoj pošiljci koju im je uručio njegov brat Antonio.

U pomoć Domu zdravlja u Čitluku uključili su se i drugi brojni pojedinci, tvrtke i udruge, među kojima je i “Broćanska zajednica” iz Zagreba.

U općini Čitluk s nešto više od 18.000 stanovnika koronavirusom je bilo zaraženo više od 80 osoba.

Među oboljelima bili su i redovnici i redovnice iz poznatog hodočasničkog lokaliteta Međugorja, mjesne zajednice u okviru općine Čitluk, te djeca bez roditeljske skrbi, piše Jabuka.tv