Home Zanimljivosti Lekina bivša supruga nakon hercegovačkog poduzetnika ljubi Brunu Petkovića

Lekina bivša supruga nakon hercegovačkog poduzetnika ljubi Brunu Petkovića

SHARE
Nakon razvoda od nogometaša, danas perspektivnog trenera Jerka Leke (40) prije dvije godine, bivša zagrebačka manekenka Iva Šarić (31) opet žari i pali. Modne je piste i poziranje pred objektivima nekadašnja manekenka zamijenila majčinskim obavezama.

Premda se i dalje brižno brine o sinovima, Iva se ipak nakon razvoda vratila noćnim izlascima i provodima u društvu najmilijih. Kako doznajemo, nogometaš Dinama Bruno Petković (25) nije prvi s kojim su je u zadnje vrijeme viđali u društvu. S Dinamovim adutom prvo je zamijećena u poznatom restoranu, a drugi put uhvaćeni su u druženju na intimnoj večeri, pišu 24sata.hr

Prijatelji atraktivne Zagrepčanke spekuliraju kako je za Petkovića veže nešto više od prijateljstva kakvo je donedavno njegovala sa sinom hercegovačkog poduzetnika. Bivša manekenka i bogati nasljednik provodili su se u dva ujutro u zagrebačkom noćnom klubu.

Prije par mjeseci vidjeli su je kako se drži za ruku s drugim sinom zagrebačkog poduzetnika, opet u noćnom klubu. I Bruno je, nakon prekida s manekenkom i unukom jedne od najbogatijih Hrvatica, Zdenke Infeld, Teom Slavicom (21), aktivan kad je riječ o druženju s pripadnicama nježnijeg spola.

Lekina bivša supruga nakon hercegovačkog poduzetnika ljubi Brunu Petkovića