Home Zanimljivosti FOTO: POZNATI GRUDSKI MLIJEČNI RESTORAN PALMA U NOVOM RUHU

FOTO: POZNATI GRUDSKI MLIJEČNI RESTORAN PALMA U NOVOM RUHU

SHARE
Šetajući središtem Gruda, konačno se može vidjeti i osjetiti da se život u ovaj mali grad vraća, i to nakon dva mjeseca apstinencije od svega zbog pandemije koronavirusa, piše Grude.com

Ugostiteljski objekti na koje su Gruđani navikli rade punom parom, a uskoro će vrata otvoriti još jedan, mogli bi se reći, kultni objekt. Mliječni restoran Palma svoja vrata otvara od 1. lipnja.

Ako su se mnogi pitali zašto se to nije dogodilo čim su mjere popustile jer Mliječni ima veliku terasu na kojoj se desetljećima rado sjedilo, razlog je novo ruho omiljenog restorana.

Naime, odlazak u popularni Mliječni na burek, sirnicu, pirošku, pizzetu… uz jogurt sada će biti puno drukčiji. Ekipa portala Grude.com je boravila u potpuno preuređenom restoranu i ono što su vidjeli uistinu zaslužuje svaku pohvalu. Novi inventar, veći prostor za sjedenje i druženje, prostraniji prodajni prostor… a i same boje u objektu privlače na prvi pogled i motiviraju one koji su se planirali zadržati samo na jednom bureku i jogurtu da uzmu još.

Kako novinari saznaju od voditelja restorana, gastronomska ponuda na koju su Gruđani navikli u Mliječnom restoranu Palma biti će proširena, u što će se uskoro moći i uvjeriti.