Home Zanimljivosti GDJE IMA DIMA… NOVI SEVERININ POTEZ SVE JE ZBUNIO, SAD VIŠE NIKOM...

GDJE IMA DIMA… NOVI SEVERININ POTEZ SVE JE ZBUNIO, SAD VIŠE NIKOM NIŠTA NIJE JASNO

SHARE
Prvo su se pojavile glasine o nevoljama u raju, onda smo neko vrijeme čekali da netko od aktera kaže nešto na tu temu. Napokon smo to jučer i dočekali, da bi danas popularna pjevačica sve zbunila. S razlogom se svi pitaju – što se to događa u braku Severine i Igora Kojića…

Nećemo previše ulaziti u dubinu, jer valjda i ptice na grani već znaju da se posljednjih tjedana sve glasnije govori kako je brak popularna domaće pjevačice i njenog mlađahnog supruga Igora Kojića na opasnoj kušnji. Nagađanja o problemima u njihovu braku krenula su nakon što se Severina vratila u Zagreb, a Igor ostao u Beogradu, piše Gloria.

KAO DA TO NIJE DOVOLJNO, “ULJE NA VATRU” DOLIJEVAJU I SAMI AKTERI…

Posljednji u nizu uslijedio je prije nekoliko sati kada je pjevačica, poznata po tome da na svom Instagramu prati samo jednu osobu – tu istu osobu otpratila. Riječ je, kako nam je također poznato – o njenom suprugu Igoru.

@severina /Instagram

Na sulžbenom Severininom profilu stoji kako više ne prati ni jednu osobu.

Istoj onoj osobi koja je jučer napokon prekinula šutnju o nevoljama u njihovu braku kada je objavio (pa iznenada obrisao) fotomontažu na kojoj on stoji zagrljen sa Severinom, dok ih iz šumarka promatra njezin bivši partner – Milan Popović.

“Generalni pokrovitelji mog braka, iz pouzdanih šumskih izvora” pisalo je uz sliku i stihove poznate Đoletove pjesme Namćor: “Al tebe volem, to je fakat, ti si mi ljubav jedina”, koje je Igor tijekom vikenda objavio pa ipak odlučio obrisati.

SAD, KAD SE IGOR I SEVERINA VIŠE MEĐUSOBNO NE PRATE NA TOJ DRUŠTVENOJ MREŽI, SVE SU DODATNO ZBUNILI TE SE MNOGI PITAJU ŠTO SE ZAPRAVO DOGAĐA S POPULARNIM SUPRUŽNICIMA.

 

Bračni partner naše popularne pjevačice često ju je puta branio na društvenim mrežama, a činjenica da se posljednjih mjeseci nije oglašavao, ni demantirao brojne navode o njihovim navodnim bračnim razmiricama, mnogi su protumačili kao loš znak. Što se dogodilo da su prekinuli “online” vezu i zašto je Kojić izbrisao montažu jednog dnevnog lista koju je jučer objavio, možda također uskoro doznamo…