Home Šport Dva nogometaša mostarskog Zrinjskog pozitivna na koronavirus

Dva nogometaša mostarskog Zrinjskog pozitivna na koronavirus

SHARE

Dvojica nogometaša bosanskohercegovačkog prvoligaša Zrinjskog iz Mostara, Mario Tičinović i Tomislav Barišić, pozitivni su na koronavirus.

Zrinjski je na svojoj službenoj internetskoj stranici objavio kako se spomenuti nogometaši osjećaju dobro i imaju blage simptome bolesti zbog čega su izvan trenažnoga procesa.

– HŠK Zrinjski želi potvrditi da su igrači prve momčadi Mario Tičinović i Tomislav Barišić pozitivni na koronavirus. Spomenuti igrači se osjećaju dobro, u stalnom su kontaktu s liječničkom službom kluba, a izvan trenažnog procesa se nalaze od prošloga tjedna kada su dobili blage simptome bolesti nakon čega su iz predostrožnosti bili u samoizolaciji do ponedjeljka kada su podvrgnuti testiranju, navodi se u priopćenju Zrinjskoga.

Iz mostarskog kluba podsjećaju kako su, poštujući plan mjera i procedura Nogometnog saveza BiH, već dva puta organizirali testiranje na koronavirus, posljednji put uoči početka priprema prve momčadi, kao i da će u danas obaviti novo testiranje svih igrača, članova stručnog stožera i pratećeg osoblja nakon čega će o rezultatima obavijestiti javnost.