Home Šport Rukometaši Izviđača na zasluženom odmoru

Rukometaši Izviđača na zasluženom odmoru

SHARE

Nakon obavljenog testiranja prošle srijede i posljednjeg treninga u četvrtak rukometaši Izviđača su okončali rukometnu sezonu 2019/2020.

Rukometaši su dobili slobodno do 27. srpnja 2020. za kada je zakazana prozivka za početak priprema za natjecateljsku sezonu 2020/2021. Ipak, rukometaši na odmoru neće imati potpunu slobodu, svi su dobili individualne planove koje će morati „odraditi“ kako bi što spremniji došli na zakazanu prozivku.

Trener Toni Čolina je izrazio zadovoljstvo kako je momčad od reagirala nakon prekida prvenstva zbog „corona krize“.

U periodu kada je bilo zabranjeno grupno treniranje rukometaši su dosta se radilo individualno, a nakon popuštanja mjera radilo se na tehnici u grupama po deset, dizali smo se individualno. Treniralo se šest puta tjedno, rekao je trener Toni Čolina.
Bilo je stvarno pjesma raditi s njima ovih mjeseci, dodao je.

Potpuno smo okrenuti domaćim momcima koji su dobili priliku i nadam se da će je iskoristiti pa da za dvije – tri godine imamo reprezentativce. Gro ekipe, oko 80 posto njih, čine momci od 2000. do 2003. godišta, uz par onih iskusnijih. Uživam raditi s njima, a nadam se i oni, kazao je Čolina.

Odličan posao s momčadi napravio je trener Adis Jakić koji se fokusirao na podizanje snage i eksplozivnosti rukometaša. Mislim da smo momke doveli do maksimuma pred stanku. Svi su napredovali individualno, to su pokazali testovi. Želimo to naplatiti kad krenemo u pripreme za sljedeću sezonu, zaključio je trener Toni Čolina.

alilovic mandic buntic 620

ivano buntic 620