Home Zanimljivosti Multimilijunaš u Splitu s djevojkama odmara na jahti

Multimilijunaš u Splitu s djevojkama odmara na jahti

SHARE

Amerikanac Dan Bilzerian (39) godinama nosi titulu jednog od najvećih playboya, čime se redovito hvali na društvenim mrežama.

Uvijek je okružen hrpom golih djevojaka, a već je nekoliko puta suspendiran zbog objave eksplicitnih materijala.

Osim toga, kralj Instagrama uživa i u putovanjima, a jučer se na društvenim mrežama pohvalio kako je stigao u Split.

Podijelio je fotografiju aviona čim je sletio. Bilzerian nije otkrio koliko je djevojaka poveo sa sobom, a na snimkama koje je objavio pokazao je ‘tek’ njih tri.

Odmarali su na luksuznoj jahti, a na snimkama se vidi i veliki bračni krevet koji ga je dočekao. Konobari su mu odmah išli u susret kako bi ga počastili pićem. Kofere nisu imali u planu odmah raspakirati…

Dan Bilzerian inače je i kockar, a na njegovom stilu života zavide mu mnogi. No, slažu se kako ipak sve u čemu uživa ne može financirati pokerom te kako se cijelo vrijeme u biti hvali bogatstvom svojeg oca koji je nekada bio jedna od najvećih ‘faca’ na Wall Streetu.

No, to, čini se, Bilzeriana ne smeta previše. On i dalje redovito ažurira svoj Instagram. Djevojke koje poziraju s ‘bahatim kraljem’ uglavnom su supermodeli, zgodne influencerice i porno glumice.

Ovaj multimilijunaš novac je prošle godine zaradio na dva načina: njegova tvrtka je prodavala dionice, a novac je prikupljao i dugovanjem. Prema posljednjim podacima Forbesa, Dan je zaradio 25 milijuna kanadskih dolara (više od 122 milijuna kuna) od izdavanja dionica, 19 milijuna kanadskih dolara (više od 93 milijuna kuna) od konvertibilnog duga i 23 milijuna kanadskih dolara (više od 113 milijuna kuna) od kratkoročne mjenice. Prema tome, njegova je tvrtka imala novac ponajviše od drugih ljudi. Mahinalno troši pa je Bilzerian u 2019. ‘spiskao’ 67 milijuna kanadskih dolara (više od 329 milijuna kuna), pišu 24 sata.hr