Home Kultura Mostar film festival traži volontere, evo što nude!

Mostar film festival traži volontere, evo što nude!

SHARE

Organizatori Mostar film festivala (MOFF) uputili su poziv mladim osobama da postanu dio volonterske ekipe tog festivala.

“Nudimo mogućnost besplatnog gledanja filmova u slobodno vrijeme, službene majice, te preporuke za daljnje angažmane na budućim festivalima, kao i potvrdu o volontiranju. Volonterima će biti osigurana dezinfekcijska sredstva, maske, kao i rad pod svim epidemiološkim mjerama”, navodi se u pozivu.

Svi zainteresirani mogu se prijaviti za volontiranje do petka, 18. rujna, na e-mail moff@moff.ba.

Ovogodišnje izdanje MOFF-a održat će se od 1. do 6. listopada u izmijenjenom formatu zbog pandemije koronavirusa. Festival će ove biti predstavljen kroz pet programa – natjecateljski, internacionalni Between the Rivers, dokumentarni, studentski te retrospektiva.

Natjecateljski i internacionalni dio programa bit će predstavljen na platou Mostarskog sajma (Rodoč bb), gdje postoji kapacitet za 350 automobila, dok će ostatak programa biti prikazan u velikom amfiteatru Sveučilišta u Mostaru, uz poštivanje mjera socijalne udaljenosti.

U suradnji s akademijama i uvaženim stručnim i nastavnim kadrom putem online platforme održat će se i masterclass radionice te filmski razgovori, najavili su organizatori, prenosi Bljesak.info.