Home Život RK Izviđač se oprostio od preminulog Ivana Hrstića

RK Izviđač se oprostio od preminulog Ivana Hrstića

SHARE
Otiš’o je naš Ivan…
Tih, miran, skroman, nenametljiv, ali uvijek nasmijan, plijenio je dobrotom. Kad god je bio u prilici, dolazio bi na naše utakmice. Naoko bi gledao mirno, ali je duboko, na svoj način, proživljavao sve uspjehe i poraze svojih“ Skauta“, a posebice kada je u igri bio njegov Matej.
Često bi, kad bi dovodio Mateja i Tihomira, ostajao i na treninzima. Sjeo bi najčešće na isto mjesto, gledao, promatrao, ponekad potiho nešto upitao i prokomentirao.
Utakmice je najčešće pratio u društvu svoje Marije i Matijane. Uvijek bi bili tu negdje blizu, iza klupe Izviđača. Navijao je i bodrio mnoge dječake i mladiće, gledao je kako napreduju i razvijaju se, a posebice je pazio na svog Mateja i Tihomira s neizmjernom očinskom ljubavi.
Vjerovao je u „svoj“ Izviđač. Znao bi reći, i kad se radilo o njegovoj djeci : „Uradite kako mislite da je najbolje! Znam da mome Mateju želite samo dobro“. Nikad ništa nije tražio za sebe, a svima je davao sve što je mogao, i više od toga.
Hvala ti, Ivane! Hvala ti na tvojoj dobroti i ljudskosti! I ti si dio uspjeha našeg kluba.
Neka ti je laka zemlja, dobri čovječe! A, vama: Marija, Matej, Tihomire i Matijana ,najiskrenija sućut. U ovim teškim i bolnim trenucima budite ponosni na svoga Ivana i zahvalni za njegov plemeniti i čestiti život!
Počivao u miru Božjem!
RK IZVIĐAČ CO