Home Zanimljivosti Kineskinja koja je prebjegla u SAD tvrdi da SARS-CoV-2 potječe iz laboratorija!

Kineskinja koja je prebjegla u SAD tvrdi da SARS-CoV-2 potječe iz laboratorija!

SHARE

Virus dolazi iz laboratorija”, tvrdi kineska virologinja koja je dugo radila na Sveučilištu u Hong Kongu i koja je, prema vlastitim izjavama, istraživala novi koronavirus od kraja 2019. godine.

Ovom izjavom znanstvenica tvrdi ono u što su mnogi ljudi dugo vjerovali.

Dr. Li-Meng Yan kaže da je istinsko podrijetlo virusa nazvanog SARS-CoV-2 možda vojni laboratorij u Wuhanu, ali nikako tamošnje tržište životinja.

Sada su dr. Li-Meng Yan i još trojica istraživača predstavili su znanstveni rad (“Paper”) koji bi trebao dokazati kako je virus proizveden.

Rad je pisan na 26 stranica na engleskom jeziku. Bezbroj je tu tehničkih pojmova, teško razumljivih većini.

Virologinja Li-Meng Yan tvrdi da smo svi stradalnici neodgovornih eksperimenata u vojnim laboratorijima - Kineskinja koja je prebjegla u SAD tvrdi da SARS-CoV-2 potječe iz laboratorija!

Istraživači su 14. rujna svoj dokument prenijeli na Zenodo, internetski servis za pohranu znanstvenih podataka. Naslov rada glasi: “Neobične značajke genoma SARS-CoV-2 ukazuju na sofisticiranu laboratorijsku preinaku – umjesto na prirodni razvoj”.

U kratkom sažetku, na stranici 1, istraživači pišu kako su javnosti pružili dokaze da je SARS-CoV-2 laboratorijski proizvod.

Rečeno je da je napravljen pomoću “koronavirusa šišmiša ZC45 i / ili ZXC21”.

Proizvodnja virusa u laboratoriju je jednostavna i traje “oko šest mjeseci”, navode.

Nakon toga slijedi kratki uvod u njihov znanstveni rad: „Kao koronavirus, SARS-CoV-2 se značajno razlikuje od ostalih respiratornih i / ili zoonotskih virusa (koje životinje prenose na ljude, nap.); napada nekoliko organa; može se pojaviti asimptomatski tijekom duljeg vremenskog razdoblja; lako je prenosiv i visoko smrtonosan za rizične pacijente. ”

Uz to, istraživači također pišu da su navodno “objavljeni krivotvoreni znanstveni podaci kako bi svijet bio doveden u zabludu”, što je prepoznatljiv stil kineske vlade.

Rođena Kineskinja dr. Li-Meng Yan pobjegla je iz Hong Konga u SAD u travnju 2020., zbog straha od duge ruke kineskog režima. Dr. Yan optužuje komunističko vodstvo u Pekingu da je znalo za prijenos novog coronavirusa s čovjeka na čovjeka puno ranije nego što je bilo javno priopćeno.

Osim toga, kaže Dr. Yan, pravo podrijetlo virusa je zataškano. Na prijelazu iz 2019. u 2020. godinu, virologinja je navodno obavijestila svog tadašnjeg šefa o svojim prvim rezultatima istraživanja o novom koronavirusu.

Navodi da ju je šef zamolio da “šuti i pazi”. U Hong Kongu su potom rezultati istraživanja izbrisani s njezinog računala, rekla je Yan.

Njezin novi četveročlani tim u SAD-u “kombinirao je ekspertize iz virologije, molekularne biologije, strukturne biologije i računalne biologije, razvoja cjepiva i medicine”, navodi se u nedavno objavljenom radom.

Prema istraživačima, jedna uočljiva abnormalnost sugerira da je SARS-CoV-2 razvijen u laboratoriju, između ostalog, “razdijelna točka za koju se zna da povećava virusnu zaraznost”.

“Međutim, ta točka je odsutna u vrsti koronavirusa koji se javlja u prirodi”, rekli su istraživači.

Također ističu da laboratoriji u Kini imaju “najveću svjetsku kolekciju koronavirusa”.

Na kraju članka naveden je zahtjev za “neovisnim pregledom laboratorija” u Wuhanu i revizija zaposlenika!, piše Bljesak.info