Home Nekategorizirano Nema s kim Meghan Markle nije spavala od glumaca i producenata! Ovo...

Nema s kim Meghan Markle nije spavala od glumaca i producenata! Ovo joj je bila glavna tehnika zavođenja!

SHARE

Premda je Meghan Markle nedavno izjavila da ju kritike ne diraju, odnosno kako se izrazila: ‘Kod mene se kritike i pohvale slijevaju nit isti odvod pa se stoga osjećam vrlo slobodno’, mediji ne prestaju pisati o njezinoj prljavoj prošlosti.

 

Nema tabloida koji trenutačno ne piše o njezinom životu prije Harryja, od onih najvećih poput Mirrora i The Suna do nekih manjih kao što je Stylist. Tako je sada glavna tema njezin ljubavni život i to pogotovo u periodu od 2011. kada je počela snimati seriju ‘Suits’, u kojoj je glumila odvjetnicu Rachel Zane, a koju ste mogli i još uvijek možete gledati na Netflixu. Upravo ju je ova serija proslavila, no očito ne dovoljno da se prometne u glumicu s A liste holivudskih imena, pogotovo jer se na kraju pokazalo da je to praktički jedina serija u kojoj je glumila. 2016. je upoznala princa Harryja, za kojeg se dvije godine kasnije udala pa je ionako njezina karijera u glumi pala u drugi plan.

 

Nakon sedam sezona odrađenih u seriji ‘Suits’ možda nije ostvarila značajna glumačka postignuća, no zato se pokazala kao prava stručnjakinja na jednom drugom polju svog života, a to je onom ljubavnom. Naime, ako je vjerovati kostimografkinji sa seta spomenute serije, Meghan je bila prava zavodnica tijekom snimanja serije te je spavala s pola seta, kako se ona izrazila u svojoj izjavi za medije. U istoj je navela da je Meghan spavala s bar tri glumca, koja je dotična odabrala neimenovati jer bi to ipak uzrokovalo pravi skandal u medijima. No,  objasnila je da je Meghan već u prve dvije godine snimanja serije spavala s dva glumca, dok je s trećim spavala netom prije nego što će upoznati Harryja te je koristila posebne tehnike zavođenja. Jedna od njih je bila ona s grudnjakom. Naime, kada se presvlačila, glumila bi da joj je pao grudnjak i onda bi se kao sasvim slučajno okrenula prema glumcu kojeg je u tom trenu htjela odvesti u krevet, dok je umjesto grudnjaka, nekad ispuštala i gaćice iz ruku.

Da stvar bude bolja, portal Talesofaconartist.com tvrdi da je i prije ‘Suitsa’ spavala s brojnim filmskim producentima, poput Bretta Ratnera i Stevea Mnuchina, koje možete vidjeti ovdje.  Ne zaboravimo i to da je bila i udana za jednog producenta -Trevora Engelsona.