Home Zanimljivosti Karleuša o uhićenju Raste: Veliki kriminalci lijepo žive

Karleuša o uhićenju Raste: Veliki kriminalci lijepo žive

SHARE

Pjevačica Jelena Karleuša, nakon što je Stefan Đurić Rasta uhićen zbog posjedovanja marihuane, istaknula je da veliki kriminalci žive lijepo, dok je sa druge strane reper razapet.

Jelena je pružila podršku Rasti da što prije pravno riješi ovaj problem, a naglasila je da, iako nije poročna, podržava legalizaciju marihuane u medicinske svrhe, javlja Avaz.

”Kada je riječ o Rasti, jednom sam ga nakratko upoznala i smatram da je on dobar dečko, koliko sam čula i dobar je otac. Kada je riječ o marihuani, u Americi i mnogim zemljama na planeti marihuana je dozvoljena i legalizovana u medicinske svrhe i van medicinskih svrha”, rekla je Jelena i dodala: ”Jednog dana će vjerojatno i kod nas, do tada treba da se poštuje zakon. Smatram da se dvostruki aršini u ovoj zemlji definitivno slamaju na javnim osobama, običnim ljudima, jer veliki kriminalci, zlikovci, ljudi koji prodaju na tone mnogo ozbiljnih opijata prolaze jako lijepo, lijepo žive, a jedan Rasta je razapet. Nadam se da će on uspjeti ovo pravno da riješi, da će biti pametan i da neće više upadati u probleme. Generalno sam netko tko je apsolutno aporočan, a kad je riječ o marihuani ima tu neku medicinsku karakteristiku, pogotovo kod onkoloških pacijenata i ja se sa tom vrstom upotrebe, moram da kažem, slažem”, objasnila je pjevačica, prenosi Bljesak.info