Home Šport DRAMA U TIJEKU Nevjerojatno što proživljavaju bh. rukometaši u Estoniji: “Zatvoreni su...

DRAMA U TIJEKU Nevjerojatno što proživljavaju bh. rukometaši u Estoniji: “Zatvoreni su po ćelijama 48 sati, nemaju ni obroka…”

SHARE

Rukometna reprezentacija Bosne i Hercegovine večeras (18.20 sati) u Polvi potiv Estonije igra utakmicu 4. kola kvalifikacija za Europsko prvenstvo.

– Svašta sportaši kroz kroz svoje karijere moraju istrpjeti, ali ovo maltretiranje od europejaca iz Estonije još mislim da nitko nije doživio  – napisao je na svom Facebook profilu Vojislav Rađa, član Upravnog odbora Rukometnog saveza Bosne i Hercegovine.

– Zatvoreni po ćelijama 48 sati, bez prava na terasu da izađu, bez obroka dva dana …

Od 2. do 5. siječnja bh. igrači su tri puta testirani na koronavirus, i svi su negativni.

– To gospodi iz EHF-a i Estonije nije dovoljno. Momci, izdržite i ovo poniženje, odigrajte utakmicu i pobijedite, za sebe i sve one koji vas podržavaju i vole. Teško netko razumije ovu generaciju sportaša koja postiže vrhunske rezultate na reprezentativnom i klupskom planu. U klubovima imaju podršku, a od ove naše “države” zbog kriminalaca i državnih činovnika, stranačkih poslušnika ni marke podrške. Znaju da kupe respiratore u zemljoradničkoj zadruzi, ali ne i kako pomoći državnu reprezentaciju na Europskom prvenstvu. Igrajte kao i do sada, za one koji vas vole i za sebe. Pokažite smradovima iz Estonije tko ste i što ste. Svim igračima koji danas slave Badnji dan, a sutra Božić: Mir Božiji Hristo se rodi – napisao je Rađa, prenosi Dnevnik.ba