Home Crna kronika STRAVA U BiH: Ubio roditelje svoje razrednice

STRAVA U BiH: Ubio roditelje svoje razrednice

SHARE

Mujo Džuzdanović (78) iz teočanskog naselja Mrazovići preminuo je u utorak od ozljeda zadobivenih 23. prosinca prošle godine kada ga je u obiteljskoj kući napao susjed Haris Haračić (22).

U Haračićevom krvavom pohodu iste večeri je preminula Mujina supruga Hajrija (72).

Vijest o smrti oca na društvenim mrežama je podijelila kćerka Nermina Džuzdanović, koja je bila četiri godine razredni starješina Haračiću koji je osumnjičen za ubojstvo njenih roditelja, prenosi Avaz.

– I moj babo je otišao za mojom mamom u Dženet. Svi smo Allahovi i njemu se vraćamo. Da ih dragi Allah dž.š. uvede u najljepše bašče – napisala je Nermina Džuzdanović uz objavljene fotografije svojih voljenih roditelja.

Inače, Haračić je osumnjičen da je 23. prosinca prošle godine oko 23 sata provalio u obiteljsku kuću starijeg bračnog para u Teočaku, razbacao stvari u podrumu i kući i bezobzirnim nasilničkim ponašanjem supružnicima (koje je zatekao na spavanju) nanio veći broj ubodnih rana oštrim predmetom, kao i brojne ozljede udarcima rukama po glavi, licu i cijelom tijelu.

Od posljedica povrjeđivanja 73-godišnja Hajrija je preminula sljedeće jutro u UKC Tuzla, dok je njen suprug Mujo ovog utorka izgubio bitku za život, piše Dnevnik.ba