Home Crna kronika Strašna tragedija: Djevojka poginula dok je snimala selfie ispred nadolazećeg vlaka

Strašna tragedija: Djevojka poginula dok je snimala selfie ispred nadolazećeg vlaka

SHARE

Nesreća sa smrtnim ishodom u Sloveniji dogodila se jučer, kad su dvije maloljetnice pred dolazećom kompozicijom vlaka između dvaju kolosijeka fotografirale “selfije”. Pri tome je jedna od njih smrtno nastradala, a druga je uspjela odskočiti, ali je zbog šoka završila u bolnici, prenose mediji.

Nesretna 14-godišnja maloljetnica koja je u utorak umrla i njezina vršnjakinja fotografirale su se između tračnica uz željezničku platformu pred vlakom koji je velikom brzinom dolazio iz smjera Ljubljane.

Vozač lokomotive zvučnim signalima upozoravao je na dolazeću opasnost na što maloljetnice nisu reagirale, opisao je u srijedu tragični događaj u izjavi za novinare glasnogovornik policije Miran Šadl.

Jedna djevojka poginula, druga zbog šoka u bolnici

Po njegovim riječima tek u zadnji čas djevojčice su odskočile, no jedna od njih nije bila uspješna te je od udara vlaka i dobivenih ozljeda na mjestu preminula, a druga je zbog šoka završila u bolnici.

Kriminalisti nastavljaju prikupljati informacije, ali već su odbacili sumnju na samoubojstvo ili tuđu krivnju pri nesreći i isključili moguću odgovornost vlakovođe.

Kako od izvora “bliskih policiji” doznaje mariborski dnevni list “Večer”, istražitelji se pitaju nije li tragedija možda rezultat nekog opasnog izazova kojim se tinejdžeri poslije hale kao svojim pothvatom na društvenim mrežama.