Home Šport Evo kada će Miočić i Ngannou u veliki revanš UFC-a

Evo kada će Miočić i Ngannou u veliki revanš UFC-a

SHARE

Čini se kako je Kamerunac konačno dobio što traži već duže vremena i da će u kavez s Miočićem po drugi put. UFC neko vrijeme radi na ovom velikom okršaju.

Prije nekoliko dana Francis Ngannou je zavapio: “Ne borim se uopće, zadnje dvije godine za titulu su se borili samo Stipe Miočić i Daniel Cormier.”

A ako je vjerovati jednom od najupućenijih novinara iza kulisa UFC-a, Miočić i gorostasni Kamerunac dobili su konkretan datum svojeg mitskog revanša.

Ariel Helwani, inače novinar ESPN-a, izvijestio je na Twitteru kako bi prvak teške kategorije UFC-a i njegov nekadašnji izazivač trebali predvoditi sjajan event 27. ožujka!

I čini se kako je Kamerunac konačno dobio što traži već duže vremena i da će u kavez s Miočićem po drugi put. UFC neko vrijeme radi na ovom velikom okršaju, no prvenstveno je Miočić tražio vremena za odmor i rekuperaciju nakon trećeg okršaja s Cormierom.

Od trilogije s DC-em ostatak divizije je na čekanju pa će Ngannouov drugi pokušaj osvajanja titule izazvati veliki interes.

Prema Helwaniju, teškaški dvojac trebao bi predvoditi priredbu u ožujku, drugu PPV tog mjeseca, na istom događaju na kojem bi Alexander Volkanovski trebao braniti titulu u pero kategoriji protiv Briana Ortege. Riječ je o još jednom megaokršaju pa ukoliko dođe do dogovora i realizacije, elitnu MMA promociju čeka pun pogodak.

Stipe Miočić izdominirao je Ngannoua u siječnju 2018. godine te Kameruncu nanio prvi poraz u karijeri. Bila je to školska izvedba hrvanja u kojoj je Ngannou pokazao puno nedostataka u klinču, a pogotovo u parteru.

Od tada je znatno napredovao i premda je, po navici, veliku većinu protivnika riješio u stojci, sam tvrdi da dosegao novu razinu hrvanja. Ipak, pitanje je koliko je mogao napredovati spram Miočića te može li izbjeći istu sudbinu kao u prvom okršaju, piše 24sata.hr.