Home Šport Cindrić odgovorio Červaru: Zbog njega nisam pola godine igrao i bio sam...

Cindrić odgovorio Červaru: Zbog njega nisam pola godine igrao i bio sam na sudu

SHARE
Luka Cindrić nije dugo čekao da odgovori na komentare Line Červara nakon što je on napustio klupu hrvatske reprezentacije.

Sad već bivši izbornik rekao je u intervjuu za 24 sata da Cindrića nikad nije bilo kad ga je trebao, a da ga je on otkrio.

Tko zna gdje bi sad bio. Bi li igrao u Barceloni ili bi ostao u Ogulinu. Cijenim ga, ali ja sam ga otkrio kad ga nitko nije vidio i doveo sam ga u Metalurg, ali kad ga trebaš, njega nema. Kad smo trenirali, ja ga pitam za stanje, a on mi kaže da mu treba još pola sata, pa dvadeset minuta, pa deset, pa pet. To je tako bilo, rekao je Červar.

Cindrić je gostovao u podcastu portala Balkan Handball u kojemu je odgovorio bivšem izborniku.

Lino mi je omogućio dolazak u Metalurg i da osjetim taj rukomet, ali čekao sam svojih pet minuta. A nije spomenuo da zbog njega i Metalurga nisam pola godine igrao i da sam pola godine bio na sudu. Bilo je pitanje hoću li nastaviti karijeru. Taj period, kad sam bio na sudu s Metalurgom, mi je bio najteži u karijeri jer mi nisu htjeli dati ispisnicu. Klub se raspadao, plaće nisu bile isplaćivane po četiri, pet mjeseci. Ja jedini nisam dobio ispisnicu i iskreno ne znam iz kojeg razloga, rekao je Cindrić koji je prokomentirao i novog izbornika Hrvoja Horvata.

Ima smisla. Njegovi klubovi imaju glavu i rep. Vjerujem da će nas posložiti. Dolazi u najtežem trenutku i imam dobar osjećaj. Trebala nam je promjena u ekipi, odnosno da dobijemo novog trenera, rekao je Cindrić.