Home Crna kronika Mladića stavili u prtljažnik, satima ga tukli i iživljavali se, pa ga...

Mladića stavili u prtljažnik, satima ga tukli i iživljavali se, pa ga izbacili na cestu

SHARE
Stanovnici sarajevskog naselja Azići danas su svjedočili užasnim scenama, nakon što su pronašli muškarca bez svijesti. Prema nepotvrđenim informacijama, nepoznate osobe su mladića stavile u prtljažnik automobila
Potom su ga, kako se sumnja, satima tukli te se iživljavali. Na kraju su ga bez svijesti, vjerujući da je zdahnuo, izbacili iz vozila, piše Avaz. Građani su odmah pozvali policiju i Hitnu pomoć, koja je nesretnog mladića prevezla u bolnicu.
– Radi se o mlađem muškarcu. Imao je vidne ozljede na licu i sve to je bilo jezivo za gledati. Mislili smo da je preminuo – ispričao je jedan svjedok. Iz Operativnog centra Ministarstva unutarnjih poslova Sarajevske županije kazali su kako im je oko 15 sati prijavljeno da je nepoznata osoba pretukla muškarca. Video Player is loading.

– Ozlijeđenje prevezen u KUM, gdje mu se ukazuje liječnička pomoć. Za sada nije poznat stupanj ozljeda – kazali su iz MUP-a. Za napadačem se intenzivno traga. Kako saznajemo, uviđaj je trajao nekoliko sati, jer se čekao i dežurni tužitelj.