Home Crna kronika Bivši momak ubio nekadašnju djevojku ljubomoran što se našla s drugim preko...

Bivši momak ubio nekadašnju djevojku ljubomoran što se našla s drugim preko Tindera

SHARE

Vincente Breso-Biosca je upoznao Cristinu Ortiz-Lozano preko popularnog sajta za “date”, ali njihov prvi susret se pretvorio u noćnu moru nakon što ih je “stalkao” njezin bivši.

Optuženog Abdelaziza El Yechioui Ourzata snimila je kamera kako se “skrivao u sjeni” dok je promatrao par kako sjedi u pubu.

Ourzat je potom sliedio par do njezine kuće prije nego što ju Cristinu 23 puta ubo nožem u njezinoj kuhinji.

Breso-Biosca je rekao poroti da je upoznao Cirstinu preko Tindera dok je radio kao recepcionar u hotelu u Hampshireu i odluliči su se naći sutradan nakon što su se dopisivali.

Sve se činilo normalno na ljubavnom sastanku dok se njezino lice nije drastično promijenilo kad je rekla da je vidjela bivšeg dečka i htjela odmah otići odatle.

Govorila je da je on imao problema s pićem i nasiljem koje se manifestiralo kad je ušao sa njom u kuću dok je Breso-Biosca čekao vani.

Molila ga je da ode, prisjeća se Breso-Biosca, a onda se začuo njezin vrisak.

Breso-Biosca je potrčao prema vratima i razbio ih da uđe unutra, ali bilo je kasno jer je vidio da je nesretnica preminula od posljedica ubadanja, a kad je ugledao bivšeg kako još uvijek drži nož u ruc, pobjegao je u strahu da bi mogao i njega ubosti, piše Slobodna Dalmacija.