Home Društvo Prekrasna priča iz Hercegovine: Marijana i Ivan žive svoj san

Prekrasna priča iz Hercegovine: Marijana i Ivan žive svoj san [video]

SHARE

Ona je svestrana mlada Hercegovka. Već smo pisali o njoj i ona je Marijana Tole magistar slikarstva i profesor likovne kulture. Svoje zvanje stekla je na Akademiji likovne umjetnosti u Širokom Brijegu.

U lipnju smo razgovarali s Marijanom i tada nam je rekla: “Još odmalena sam voljela crtati i slikati. Tako još u sedmom razredu na drugoj međunarodnoj izložbi dječjih radova u Trstu, na temu “Moja slika o Božiću” tršćanski esperantski savez proglasio je rezultate među kojima je moj rad proglašen najboljim u kategoriji do 14 godina”.

To je početak njenog slikanja i iako je veoma mlada iza nje je veliki broj slika. Svaka nova slika koju predstavi na svojim društvenim mrežama oduševi njene pratitelje. Ljubitelji umjetnosti će doći na svoje ukoliko posjete njenu stranicu, pa i mi toplo preporučujemo da odete i pogledate slike koje je Marijana naslikala.

To nije sve jer Marijana ima divan glas i u duetu sa svojim zaručnikom jednostavno obara s nogu.

On je Ivan Soldo poznati glazbenik iz Hercegovine. Poznat po harmonikaškim nastupima na brojnim veseljima u Hercegovina. Rezultati Marijaninog pjevačkog i Ivanovog umijeća su dva covera koja su oduševila Hercegovinu, a i puno šire. Iskreno se nadamo da će skoro u eter ovaj mladi par izbaciti neku svoju autorsku pjesmu i sigurno smo da će to biti veliki hit.

 

 

Živimo svaki dan kao da je posljednji, jer je svaki dan dar od Boga, zahvalimo Bogu svojim načinom življenja i otkrijmo Njegovu ljepotu skrivenu u svakom buđenju novog dana”.