Home Šport Večeras na programu RTV HB novo izdanje sportskog magazina Sprint

Večeras na programu RTV HB novo izdanje sportskog magazina Sprint

SHARE

Večeras, ponedjeljak 26.4.  u programu RTV Herceg Bosne od 20 sati i 5 minuta možete pogledati novo izdanje emisije Sprint. Gosti u studiju su trener MNK Mostar Stari Grad Ivan Božović i predsjednik HFC Zrinjski Dalibor Drlje koji će najaviti završnicu Kupa u futsalu u sklopu koje se sastaju dvije mostarske ekipe. Donosimo prilog sa trećeg susreta  finala Mostar Stari Grad i Salinesa koji je mostarskoj momčadi donio novi naslov prvaka.

Govorimo o hercegovačkom derbiju Prve lige federacije BiH Posušje- GOŠK kao i o trećoj utakmici doigravanja za košarkaškog prvaka Herceg Bosne između Posušja i Gruda. Možete vidjeti što se događalo u završnici Lige veterana Mostar kao i u trening kampu u ragbiju u Raštanima kod Mostara. Donosimo priče o Rukometnom klubu Kiseljak i o Školi nogometa Orašje.

Za Sprint govore seniorska prvakinja u džudu Josipa Brvenik i Erna Muhamedagić koja je na jednoj rukometnoj utakmici postigla 32 pogotka. Za gledatelje je organizirana nagradna igra. Urednik i voditelj emisije Sprint je Albert Pehar.

Izvor: Pogled.ba