Home BiH Na krovu sarajevskog aerodroma sredinom petog mjeseca muzički event Save the night

Na krovu sarajevskog aerodroma sredinom petog mjeseca muzički event Save the night

SHARE

Garden of Dreams i Jägermeister predstavljaju do sada najzanimljivije iskustvo ispunjeno dobrom zabavom i pozitivnom energijom na nesvakidašnjem plesnom podijumu. Sačuvajte datum 15. 5. i s Jägermeisterom krenite na putovanje sa sarajevskog aerodroma.

Gosti su After Affair iz Sarajeva i DJ Kristijana Molnara iz Beograda. DJ setovi uz zalazak sunca, odlična atmosfera, plesni hitovi, pružit će vam ugodnu atmosferu iz vlastitog doma i približiti čar putovanja na omiljene destinacije.

Muzički event i premijera videa dio su Jägermeister globalne inicijative SAVE THE NIGHT, koja djeluje od početka pandemije.

Inicijativa SAVE THE NIGHT je niz projekata koji imaju za cilj pomoći svim onima koji čine da noćni život bude jedinstveno iskustvo – DJ-evi, barmeni, ugostitelji, plesači i razni drugi umjetnici i performeri, a čiji je rad u proteklom periodu onemogućen zbog pandemije.
Suradnja sa Garden of Dreams rezultat je želje da se bh publici predstavi inovativan i zabavan sadržaj, podrži bh zabavna scena te publici pruži atmosfera i doživljaj klupske i festivalske atmosfere u trenutku kada su putovanja ograničena.

Video sa sarajevskog aerodroma uz DJ set, za koji režiju potpisuje Komitet biće premijerno prikazani na You Tube kanalu Garden of Dreams.

Izvor: bonjour.ba