Home Društvo Zapisivao je svaki Messijev gol, a onda je za 100. rođendan dobio...

Zapisivao je svaki Messijev gol, a onda je za 100. rođendan dobio poruku od njega

SHARE
Argentinski navijač Don Hernan, koji je proslavio svoj 100. rođendan, postao je poznat po tome što u svoju bilježnicu zapisuje svaki postignuti gol Lionela Messija. Genijalni nogometaš mu je uzvratio dirljivom rođendanskom čestitkom.

Hernan je veliki fan Messija i zbog velike ljubavi prema njemu zapisivao je svaki njegov gol za Barcelonu i Argentinu.

On ne poznaje tehnologiju, nema telefon, internet ili laptop. Svaki gol zapiše u bilježnicu. Prati sve utakmice. Svaki put kada Messi igra za Barcu. Kada ne može gledati preko TV-a, nazove mene da me pita koliko je golova Messi zabio, prepričao je Hernanov unuk Julian Mastrangelo.

Hernan je tako posebno proslavio pobjedu Argentine na Copa Americi, natjecanju koje je njegova reprezentacija osvojila nakon 28 godina čekanja, a junak na putu prema tituli bio je Messi.

No, nije to bila jedina radost za Hernana. Na njegov 100. rođendan njegov unuk mu je pokazao poruku koju mu je poslao Messi.

Zdravo Hernan. Priča o tebi je došla do mene i djelovalo mi je ludo da pratiš golove na takav način. Želim ti poslati veliki zagrljaj i zahvaliti za to što radiš, što me pratiš i želiš mi najbolje. Vidimo se uskoro, poručio mu je Messi, prenosi Index.