Home Vijesti Kod Čapljine otkriven zasad indijske konoplje, uhićene dvije osobe

Kod Čapljine otkriven zasad indijske konoplje, uhićene dvije osobe

SHARE

Na području mjesta Dračevo, općina Čapljina, policija je otkrila zasad opojne droge indijske konoplje i uhitila dvije osobe.

Indijska konoplja pronađena je u četvrtak u operativnoj akciji “Žetva” koju su proveli pripadnici Središnjeg istražnog ureda Granične policije BiH.

“Tijekom pretresa, pronađeno je i oduzeto više od 80 stabljika indijske konoplje, a zbog kaznenog djela neovlaštene proizvodnje i stavljanja u promet opojnih droga slobode su lišene dvije osobe, državljani BiH”, izvijestili su iz Granične policije BiH.

Ravnatelj Granične policije BiH Zoran Galić istaknuo je da se Granična policija u kontinuitetu bori protiv svakog oblika prekograničnog kriminaliteta i pohvalio aktivnosti pripadnika Središnjeg istražnog ureda GPBiH.

“Ovim putem pohvalio bih Središnji istražni ured Granične policije BiH, posebno Odsjek za prikrivene operacije i Odsjek za istrage, koji redovitim operativnim akcijama bilježe izuzetno dobre rezultate te u kontinuitetu nastavljaju s navedenim aktivnostima, kao i svim ostalim aktivnostima u borbi protiv svakog oblika kriminaliteta”, rekao je ravnatelj Galić.

Rad na predmetu se nastavlja, a izvješće o počinjenom kaznenom djelu bit će dostavljeno nadležnom tužiteljstvu redovitom procedurom, navodi u priopćenju Granična policija BiH.