Home Društvo Nina Badrić s bivšom ženom Zvone Bobana na koncertu u Međugorju

Nina Badrić s bivšom ženom Zvone Bobana na koncertu u Međugorju

SHARE

Pjevačica Nina Badrić održala je koncert u Međugorju odakle se već nekoliko puta javila na svojem Instagramu.

Tamo joj društvo čini i bivša supruga Zvonimira Bobana, Leonarda, s kojom je prijateljica više od 20 godine i nerazdvojne su otkako se ona nakon razvoda iz Švicarske vratila u Zagreb.

U opisu galerije u kojoj je podijelila njihove zajedničke fotografije iz Hercegovine, Nina se zahvalila tamošnjoj publici koju je, osim svojim hitovima, oduševila i elegantnim izdanjem koje je odabrala za koncert.

Nosila je bijelu haljinu na preklop koja je u prvi plan stavila njezine preplanule noge, a otkrila je i dekolte, a fotke možete pogledati u našoj galeriji.

Inače, Nina je nedavno na društvenoj mreži objavila i fotografije iz provoda u Zagrebu s Leonardom, koju prije razvoda nismo baš imali priliku viđati tako često. Ranije se prisjetila i dočeka Gorana Ivaniševića u Splitu nakon osvajanja Wimbledona 2001. godine, na kojem su također bile skupa.

Podsjetimo, za razvod Leonarde i Zvonimira nakon 28 godina braka doznalo se početkom svibnja ove godine. Bivši supružnici zajedno imaju petoro djece od kojih su četvero posvojili, a 2009. godine su postali i biološki roditelji djevojčice. Poznato je i da Boban sada ljubi 19-godina mlađu stomatologinju Marijanu Gikić, piše Dnevnik.hr.