Home Društvo UDARIO PO GASU: Kupio novo auto pa sletio s prvog kata autosalona

UDARIO PO GASU: Kupio novo auto pa sletio s prvog kata autosalona

SHARE

Kupnja novog automobila za mnoge je uzbudljiv trenutak, no za jednog Indijca to baš nije bio slučaj. Snimka sigurnosne kamere Tatinog autosalona u Hyderabadu u Indiji prikazuje kako je kupnja novog automobila u trenutku pošla po zlu.

U početku videozapisa možemo vidjeti kako novi vlasnik sjedi za volanom automobila, dok prodavač stoji pored vozačevih vrata i objašnjava neke od ključnih značajki vozila. Čini se kako vozač ubacuje hatchback u ‘Drive‘ način vožnje i pritišće gas, prenosi Jutarnji list.

Kako se otvaraju staklena vrata koja vode do hidraulične rampe, čini se kako je plan bio spustiti novo vozilo s kata autosalona na tlo. Međutim, vozačeve akcije vode do velikog ubrzanja automobila, prelaska preko rampe i konačno, pada na prizemlje autosalona.

Doznajemo kako je riječ o Tata Tiagu, no nismo pronašli fotografije koje prikazuju nastalu štetu na malenom hatchbacku. Lokalni mediji prenose kako su vozač i jedna druga osoba ozlijeđeni tijekom incidenta i hitno prevezeni u obližnju bolnicu.

Čini se nekako nevjerojatno da je vozač namjerno uzrokovao incident. Možda je vjerojatnije riječ o prevelikom uzbuđenju zbog kojeg je vlasnik previše stisnuo papučicu gasa. Bilo kako bilo, nadamo se da će se svi brzo oporaviti.