Home Vijesti Medicinska sestra prodavala marihuanu i heroin

Medicinska sestra prodavala marihuanu i heroin

SHARE

Lora Glušica (22) iz Banja Luke, optužena za šverc narkoticima, zaključila je sporazum o priznanju krivice sa Okružnim tužiteljstvom i pristala na tri i po godine zatvora.

Ovaj sporazum prihvatilo je vijeće banjalučkog Okružnog suda kojim je predsjedavao sudac Pane Gavrić, a izricanje presude zakazano je za četvrtak.

Glušica je optužena u predmetu „Kavez“ zajedno Savom Čolićem (33) i Draganom Narančićem (28) iz Banja Luke koji su već osuđeni na po pet godina zatvora.

Glušica je tijekom sudskog postupka protiv njih pobjegla, pa je protiv nje postupak razdvojen. Ona je u sudu istaknula da je iz BiH otišla radi svoje sigurnosti, te je zamolila da ostane u pritvoru. Ona je nedavno izručena iz Mađarske u BiH i smještena u pritvor koji joj je određen zbog bjekstva.

Prema optužnici, Glušica je zajedno sa Čolićem te Narančićem s kojim je bila u emotivnoj vezi, sudjelovala u prodaji heroina i marihuane na području Banja Luke. Drogu su prodavali  od kolovoza do 19. prosinca 2019. godine.

U optužnici se navodi navodi da je Čolić od njemu poznatih lica nabavljao veće količine droge, a zatim angažirao  Glušicu i Narančića da je preprodaju.  Njih dvoje su narkotike prepakivali u manja pakovanja i prodavali krajnjim konzumentima. Marihuanu i heroin prodali su većem broju osoba u više navrata. Čolić  je droge čuvao u iznajmljenom stanu u Novoj Varoši.