Home Šport Mamić: “Mislili su neki, već nas neće biti. Ni veselje svoje nisu...

Mamić: “Mislili su neki, već nas neće biti. Ni veselje svoje nisu znali kriti”

SHARE
Dinamo je osigurao 23. naslov prvaka Hrvatske nakon što je u utakmici 35. kola Prve HNL na gostovanju pobijedio Šibenik s 2:0, a odmah nakon susreta oglasio se Zdravko Mamić koji je za ovu priliku pripremio i poseban video.

“Mislili su neki, već nas neće biti. Ni veselje svoje nisu znali kriti. Dinamov 23. naslov prvaka Hrvatske danas ćemo slaviti! Jedini hrvatski, profitabilni, europski space shuttle juri dalje u nove pobjede! Hvala svima koji su vodili Dinamo do novog naslova – od navijača koji je bio na barem jednoj utakmici, tete spremačice, vozača autobusa i domara, do stručnog stožera, radne zajednice, predsjednika kluba gospodina Barišića, nadzornog odbora na čelu s gospodinom Rožićem, uprave na čelu s gospođom Peras te članova skupštine, izvršnog i nadzornog odbora! Vi ste omogućili našim herojima na čelu s kapitenom Ademijem uz vodstvo trenera Čačića da u vitrine našeg kluba donesu još jedan trofej! Kao i teta Goga koja u klubu kuha najbolju kvfu! Svi ste vi dio posade pobjedničkog Space Shuttlea! Hvala Svima”, poručio je Mamić koji se nalazi u Bosni i Hercegovini u bijegu od hrvatskog pravosuđa, prenosi Klix.ba.

Podsjetimo, igrači Dinama imali su jasnu situaciju uoči gostovanja Šibeniku jer im je pobjeda osiguravala 23. naslov prvaka pri čemu peti u nizu.

To su i ostvarili pa će na stadionu Maksimir u posljednjem kolu odigrati “revijalnu” utakmicu protiv Hajduka.

Uoči posljednjeg i velikog derbija na Maksimiru, Dinamo ima nedostižna četiri boda više od Hajduka, prenosi Dnevnik.ba