Home Zanimljivosti Fotografija medicinske sestre kako golišava brine o pacijentima obišla je svijet

Fotografija medicinske sestre kako golišava brine o pacijentima obišla je svijet

SHARE

Kada se 2020. pojavila fotografija medicinske sestre u providnom zaštitnom odijelu ispod koje se vidio veš za koji se kasnije tvrdilo da je kupaći kostim, za tren oka je taj prizor postao viralan. Saznalo se zatim i tko je djevojka sa slike, a ona se nakon kraće pauze vratila na Instagram.

Prvi detalji ove priče glasili su: fotografija je snimljena u Tuli, gradu smještenom nedaleko od Moskve, indentitet medicinske sestre najpre nije bio poznat – znalo se jedino da je riječ o osobi u dvadesetim godinama, pisalo se da je pacijent autor fotografije, kao i da je direktor kaznio medicinsku radnicu koja se branila riječima da joj je bilo pretoplo ispod zaštitne odjeće, bolnica je protiv nje pokrenula disciplinski postupak.

Uslijedili su novi detalji, medicinska sestra navodno nije bila svjesna da se zaštitno odijelo providi, a njeni nadređeni su najprije rekli da je ispod zaštitnog odijela nosila veš, pa su zatim izjavili da se radilo o kupaćem kostimu.

10-2022-08-01-09-36-56-sestra.png

Saznalo se zatim da je medicinska sestra sa slike Nadežda Nađa Žukova kojoj je fotka donijela suradnju sa poznatim sportskim brendovima koji su je angažirali kao zaštitno lice modnih kampanja.