Home Vijesti Ispred Kosače brojni sugrađani zapalili svijeće za obitelj Krstić

Ispred Kosače brojni sugrađani zapalili svijeće za obitelj Krstić

SHARE

U Mostaru je pokopano troje članova obitelji Krstić, supružnici i devetogodišnji sin koji su poginuli u stravičnoj prometnoj nesreći, dok je trogodišnja kćerka još uvijek u teškome stanju smještena na odjelu Sveučilišne kliničke bolnice u Mostaru.

Tisuće Mostaraca, prijatelja i poznanika okupilo se kako bi izrazili sućut članovima nastradale obitelji Krstić te ispratili poginule na vječni počinak na groblju u južnom dijelu grada. Posebno emotivan bio je oproštaj vršnjaka dječaka Roberta Krstića, kojemu su na ispraćaj došle školske kolege i članovi karate kluba Zrinjski.

U utorak navečer ispred Hrvatskog doma hercega Stjepana Kosače organizirano je, putem Facebook grupe ”Pravda za obitelj Krstić”, paljenje svijeća za tragično preminulu obitelj.

Podsjetimo, na društvenoj mreži Facebook pokrenuta je grupa ‘Pravda za obitelj Krstić’, a administratori su naveli kako će se boriti da se ovaj slučaj ne zataška.

U prometnoj nesreći koja se u subotu navečer dogodila na magistralnoj cesti južno od Mostara poginuli su Boris (35) i Marijana (34) Krstić te njihov sin Roberto (9), dok je njihova trogodišnja kći zadobila ozljede opasne po život. Ona je u stabilnome stanju i nalazi na se na odjelu Dječje dječje kirurgije Sveučilišne kliničke bolnice (SKB) u Mostaru.

Zbog njihove smrti i pokopa u Mostaru je proglašen Dan žalosti.

U prometnoj nesreći poginuo je i Mate Primorac koji je sahranjen  danas u Čitluku. Još tri osobe su zadobile teže ozljede u prometnoj nesreći u kojoj su ukupno sudjelovala četiri vozila.