Home Crna kronika Na slavlju u BiH došlo do svađe i pucnjave, jedan ubijen, gazda...

Na slavlju u BiH došlo do svađe i pucnjave, jedan ubijen, gazda lokala u bijegu

SHARE
U mjestu Trnovica u gradu Zvorniku sinoć oko 23 sata je došlo od pucnjave u ugostiteljskom objektu, pri čemu je jedna osoba poginula, a tri su ozlijeđene.
Vlasnik objekta priredio je zabavu za svoju suprugu i okretao je prase na ražnju, rekao je za N1 Branko Radić koji je događaj promatrao sa svog balkona.
Radić je rekao da je pucnjavu čuo kada je ušao u kuću. Navodno su trojica muškaraca napali vlasnika koji je otišao po pištolj iza šanka i pucao.
“Gazda je inače miran i tih” izjavio je svjedok, dodajući kako se vjerojatno “samo branio”. Mediji prenose da je napadač u bijegu te da se uputio prema Tuzli. Policijski službenici istražuju događaj.
Ubijen je jedan muškarac, drugi je životno ugrožen, a treći je zadobio potres mozga. U PU Zvornik navode da je cijeli slučaj u 23.05 prijavljen u PS Kozluk.
“Policiji je prijavljeno da je u JZU Dom zdravlja Zvornik javila četiri osobe muškog spola s ozljedama zadobivenim od nepoznate osobe u ugostiteljskom objektu u Trnovici kod Zvornika. Od ozljeda zadobivenih vatrenim oružjem jedna osoba je smrtno stradalo, a jedna teško ozlijeđena”, rekla je glasnogovornica PU Zvornik Danijela Madžarević. Ona kaže da je počinitelj nakon pucnjave pobjegao i za njim se intenzivno traga.
Točne okolnosti pucnjave još se istražuju i kako saznaje Una TV, sve se odigralo pred više očevidaca koji trebaju biti saslušani. Kao motiv pucnjave spominje se navodno to što su Beatović i osumnjičeni ranije imali određeni sukob.