Home Lifestyle Junak utakmice Dominik Livaković u braku je s lijepom Helenom, a njihova...

Junak utakmice Dominik Livaković u braku je s lijepom Helenom, a njihova ljubav nije bila na prvi pogled

SHARE

Junak večerašnje utakmice bez sumnje je naš vratar Dominik Livaković. S tribina ga je bodrila večeras njegova supruga Helena koja je od medija tijekom Svjetskog prvenstva u Rusiji 2018. godine dobila nadimak hrvatska “Meghan Markle”.

Par se upoznao preko zajedničkih prijatelja, a njihova ljubavna priča započela je prijateljstvom. Kliknuli su odmah, no nije to bila “ljubav na prvi pogled”, a prvi korak napravio je Dominik. Oboje su samozatajni, a atraktivnu brinetu Dominik je očarao duhovitošću pogotovo zato što “na prvu” ne govori puno.

– Upoznao nas je prijatelj. Iako se sve dogodilo spontano, mogli bismo reći da je prvi korak napravio Dominik. Prvi dojam bio je odličan i brzo smo ‘kliknuli’, ali na početku smo bili samo prijatelji pa ne bismo rekli da je to bila ljubav na prvi pogled. Jako smo samozatajni. Oboje smo po prirodi povučeni i imamo uzak krug ljudi s kojima se družimo. Puno vremena provodimo sa psom Cruzom s kojim volimo ići u šetnje prirodom. Kada imamo više slobodnih dana, volimo otići u Zadar, ali i na druga kraća putovanja-  kazao je Livaković u intervjuu za Story.

Njihova romansa počela je 2017. godine, a nije dugo prošlo od početka veze i zajedno su se uselili u stan i nabavili zajedničkog kućnog ljubimca, psa kojem su dali ime Cruz.