Home Crna kronika Ovo je monstrum koji je držao zatvorenu osmogodišnju kćer i izgladnjivao je

Ovo je monstrum koji je držao zatvorenu osmogodišnju kćer i izgladnjivao je

SHARE

Pripadnici Ministarstva unutarnjih poslova tragaju za Urošem Pašajlićem (38) iz Beograda zbog sumnje da je izvršio krivična djela nasilje u obitelji, zapuštanje i zlostavljanje maloljetne osobe i kršenje obiteljskih obveza.

– Molimo građane ukoliko ga prepoznaju sa fotografije ili imaju bilo kakve informacije o njegovom kretanju obavjeste policiju na broj telefona 192 ili 011/2751-630 – poručili su iz MUP-a Srbije svojim građanima.

Podsjetimo, prije četiri dana dežurni zamjenik javnog tužitelja Prvog osnovnog javnog tužiteljstva u Beogradu je informiran od strane policijskih službenika da je u PS Palilula došla Ivana L. (47) koja je prijavila nasilje od strane nevjenčanog supruga Uroša Pašajlića (37), koji joj je nanio vidne tjelesne povrede.

Naime, zamenik javnog tužitelja je dao nalog da policijski službenici zbog uhićenja osumnjičenog oca nasilno uđu u stan, obzirom da nitko nije otvarao vrata.

On nije bio u stanu, ali je pronađena djevojčica starosti osam godina koja je odmah upućena na liječničke preglede i smještena u Dom za nezbrinutu djecu, odakle je prebačena u dječiju kliniku radi daljih detaljnih pregleda, budući da je dijagnosticirano da je dijete neuhranjeno i zapušteno.

Monstrum je i dalje u bijegu.