Home Zanimljivosti Pogledajte kako je reagirala Tereza Kesovija kad je čula pjesmu Jale Brata...

Pogledajte kako je reagirala Tereza Kesovija kad je čula pjesmu Jale Brata i Bube Corellija

SHARE
Legendarnoj Terezi Kesoviji su tijekom gostovanja u emisiji “RTL Direkt” pustili pjesmu “S.O.S” Jale Brata i Bube Corellija.

Voditeljica Damira Gregoret ju je pitala što misli o ovom singlu.

Nije loše, ali samo, to je orijent po meni. Puno orijenta ima, apsolutno ima ritma. Nemam ništa kontra, apsolutno, dapače, mislim da je dobro. Treba koristiti svaku glazbu svih naroda, iako po meni ova naša mala Hrvatska ima toliki jedan bogati izvor najljepših mogućih melodija od kojih se može napraviti čudo jedno. Međutim, taj orijent je specifičan, rekla je.

Jala i Buba su “S.O.S” objavili 24. veljače i na YouTubeu gotovo devet milijuna pregleda. Trenutno je na trećem mjestu trending liste za glazbu, prenosi Klix.

Iako mnogi kritiziraju njihov rad, činjenica je da su među najpopularnijim pjevačima na Balkanu i da publika voli ovakvu vrstu pjesama. Njih dvojica su najavili album pod nazivom “Goodfellas”. U njihov studio je nedavno stigla prva platinasta ploča na Balkanu za pjesmu “Nema bolje”.

Ne možete ni zamisliti koliko nam ovo znači i koliko smo sretni što ovako nešto možemo podijeliti s vama, jer bez vas i vaših slušanja ne bi bilo izvodivo, napisao je Buba.