Home Nekategorizirano Nemoguće postaje moguće: Invalidska kolica ovog Dalmatinca nisu spriječila da zapleše sa...

Nemoguće postaje moguće: Invalidska kolica ovog Dalmatinca nisu spriječila da zapleše sa svojom Lucom

SHARE
Nemoguće postaje moguće: Invalidska kolica ovog Dalmatinca nisu spriječila da zapleše sa svojom Lucom
JoseLuce

Snimka prvog plesa na kojoj mladenci Luce i Jose uz taktove pjesme Tomislava Ivčića ‘Najljepša si’ slave početak svog bračnog života, oduševila je internet.

Naime, Jose je u invalidskim kolicima, a jedina želja toga dana bila mu je da zapleše sa svojom Lucom, što je i napravio uz pomoć svojih prijatelja. Oni su mu pomogli da se digne iz kolica, a on je pun emocija ostvario svoju želju.

“Svi mi imamo tisuću želja, a Jose je imao samo jednu, zaplesati sa svojom Lucom. I kad mislite da je sve nemoguće, i to nemoguće postaje itekako moguće! Želja je prevladala strah, snovi su postali stvarnost, a ono što je uslijedilo nikoga nije ostavilo ravnodušnim. Prolom emocija, ljubavi, sriće, zahvalnosti…”, piše u objavi na društvenim mrežama.

Mnogi su u komentarima ispod videa pisali da ih je video rasplakao.

Bože dragi, kako dirljivo, neopisivo! Odgojimo djecu da budu ljudi, može se. Sve vam cvjetalo! Ovi momci su pravi prijatelji, pravi muškarci, svaka čast! Duša plače od ljepote ove mladosti… Ovo je dokaz da prava ljubav nema granica. I kamen bi na ovo proplakao, a kamoli ne mi koji gledamo! Svu sreću ovoga svijeta vam želim! – neki su od komentara ispod ovog videa.

Objava Nemoguće postaje moguće: Invalidska kolica ovog Dalmatinca nisu spriječila da zapleše sa svojom Lucom pojavila se prvi puta na Ljubuški na dlanu.