Home Društvo Zrinjski prošle godine potrošio 13,6 milijuna KM, plaće su osam puta veće...

Zrinjski prošle godine potrošio 13,6 milijuna KM, plaće su osam puta veće nego kod Borca

SHARE
Zrinjski prošle godine potrošio 13,6 milijuna KM, plaće su osam puta veće nego kod Borca

Zrinjski je u 2023. godini imao rekordan budžet u kojem je ostvario ukupni prihod od 14,3 milijuna KM te rashod od 13,6 milijuna KM.

Uvidom u financijski izvještaj vidljivo je da su čak 11,9 milijuna uprihodili od vlastitih aktivnosti, dok od ostalih prihoda najviše dolazi iz budžeta (1,7 milijun KM).

Na troškove plaća i ostalih osobnih primanja Zrinjski je prošle godine potrošio 7,3 milijuna KM. Veliku stavku nosi i ostali rashodi i gubici (3,5 milijuna KM) te troškovi primljenih usluga koji iznose 1,7 milijuna KM.

Zanimljivo da je Zrinjski na plaće u prošloj godini potrošio čak osam puta više nego glavni rival u borbi za oba trofeja Borac. Podsjetimo, banjalučki klub je na ime plaća i ostalih osobnih prihoda izdvojio “samo” 874.043 KM.

Ukupni višak prihoda nad rashodima Zrinjskog u prošloj godini u kojoj je mostarski klub igrao u grupnoj fazi Konferencijske lige iznosio je 650.000 KM.

Inače, Zrinjski je zastupnicima igrača u tijeku 2023. godine isplatio iznos od 43.000 KM.

The post Zrinjski prošle godine potrošio 13,6 milijuna KM, plaće su osam puta veće nego kod Borca first appeared on ABCportal.info.