Home Gospodarstvo Startup Europe Week Mostar

Startup Europe Week Mostar

SHARE

Svake godine početkom veljače u preko 200 gradova diljem Europe održava se Startup Europe Week (SEW). Riječ je o incijativi pokrenutoj od strane Europske komisije te organizaciije Startup Europe, a sve s ciljem promoviranja startup kulture i informiranja o svim mogućnostima koje se nude mladim poduzetnicima. Jednako kao i prošle godine, domaćini smo ovog jedinstvenog događaja u Mostaru koji se održava 8.2.2017. u SPARKu s početkom u 14 sati.

Kome je namijenjen program? Prvenstveno svim mladim osobama koje imaju neku ideju, a putem ovog događaja mogu otkriti mnoštvo korisnih informacija i savjeta potrebnih za razvoj njihovih projekata te mogućnostima financiranja od strane lokalnih, ali i međunarodnih organizacija. Posjetiteljima nudi priliku da se povežu s drugim ljudima sličnih profila i interesa, kao i međusobnu razmjenu ideja. Imat će priliku čuti iskustva iz prve ruke od osoba koje su to već prošle i uspješno pokrenule startup te naučiti kako se pripremiti za prezentaciju vlastitog projekta.

Pridružite nam se i budite dio ovog jedinstvenog događaja. Prijaviti se mogu svi zainteresirani, a s obzirom da je broj mjesta ograničen, odmah trk na našu web stranicu: https://goo.gl/vWlY1W Čekamo vas!

spark.ba