Home Društvo FOTO: Zadranke išle na muški striptiz, pa se poslije žalile na fotke...

FOTO: Zadranke išle na muški striptiz, pa se poslije žalile na fotke objavljene na internetu

SHARE

Ovaj su vikend, Zadranke uživale u Famous baru. Ne zbog povoljne cijene cuge ili dobre mjuze, već zbog nekoliko gologuzih Slovenaca koji su se sa svom svojom muškošću šepurili pred zaslinjenim Zadrankama. Riječ je, dakako, o striptizu koji se u subotu odvijao u prostorijama već spomenutog bara. Ruku na srce, hrpa cura i žena našle su se tamo. No, nisu valjda očekivale kako će tamo biti i predstavnici medija, konkretno, naše Kuće koja je od Famousa dobila ekskluzivna prava fotografiranja.

Dakle, cure, djevojke i žene zabavljale su se na svoj način. Nisu to bile elegantne večerice uz šampanjac, kanapeiće od kavijara i dugačke večernje toalete, već su u što provokativnijim opravama pohrlile ne bi le bile u prvom redu Famousa. Pa, iskreno, tko im može to i zamjeriti. Sirovo meso i potreba za opstankom urođena je svakoj jedinki homo sapiensa. Pa i ženama, istim onim koji u našoj ali i svim drugim zemljama ne uživaju baš podjednaka prava, bila to ova ili ona.

Dakle, subota je prošla, nedjelja došla. Jebeš nedjelju, tad su ionako sve te koje su se dan prije zabavljale u Famousa bile u crkvi. Što bliže oltaru, pretpostavljam. No, Bog im je, valjda, oprostio grijehe, pa je problem nastao kad su se iste te otrijeznile i došle doma. Možda negdje oko kuhanja ručka ili pranja suđa, došlo je iz guzice u glavu. I eto panike. Što ako je netko objavio to, što ako su fotografije izašle na nekom od portala. I jesu.

I sada, kako je danas to pokušala, onako školski, taksativno, sumirati jedna od ogorčenih zabavljačica iz Famousa, ne dakako u ulozi na šipci, već koje su uživale u publici, dolazimo do cijelog niza problema. Em moralnih, em kulturoloških, em ne znam kakvih – sve u celofanu malograđanštine. Problem je, vjerujem, u odgoju, obrazovanju, životnom iskustvu i alfa mužjacima u životima spomenutih zabavljačica. Ne nužno očinskoj figuri, pa ni onoj s kojoj su potpisali bračni ili kojekakvi građanski sporazum, već vrlo izvjesno na instanci koje se njihov privatni, pa i zabavljački život, nimalo ne bi trebao ticati.

Već danima zvone redakcijski brojevi, pa i oni 0800 za dojavu vijesti, s porukama i molbama, čak i vapajima, da se ukloni galerija striptiza iz Famous bara. Vide ima se face, lica, guzice, vidi se kako dodiruju prsa striperima, vide im se osmjesi od uha do uha. I sad je to naš problem, sad je problem što su doma naišle na viku, neodobravanje i možebitne batine svojih mužjaka kojima, zasigurno, nisu ni rekle gdje idu. No, ako ste već potpisale s muževima da mu dajete pravo da se prema vama odnosi kao prema štracama, to pravo ni potpis zasigurno niste dali svojim ravnateljima ili šefovima na poslu. Zašto povezujem potonje – pa iz razloga jer je nemali broj poziva i žalbi uz obrazloženje kako im ravnatelj ili nadređeni traži da se makne galerija upravo uvjetuje nastavak radnog ili tko zna kakvog drugog odnosa.

Točno je, dakle, nekoliko činjenica. Nabrojat ću ih, onako, školski, taksativno, da i gospođe i gospodične is prosvjete shvate:

1. Striptiz se ovu subotu održao u Famous baru,
2. Na striptizu su redom nazočile djevojke, cure, gospođe, žene, majke, ljubavnice,
3. Tamo je bio naš objektiv,
4. Antena Zadar objavila je uz sve prethodne dozvole galeriju striptiza,
5. Niz nabrojanih iz stavke 3. osjetilo se ugroženim pa su nam se žalile,
6. Niz nabrojanih iz stavke 3. dobilo je prijetnje od svojih alfa mužjaka,
7. Niz nabrojanih iz stavke 3. dobilo je prijetnje i od svojih šefova i ravnatelja, jer su evidentno prosvjetne djelatnice.

Dakle, utvrdili smo djelo, počinitelja i egzekutora, očito. No nismo utvrdili i još neke činjenice, pa ću to učiniti ja, već pretpostavljate, onako u prosvjetnom stilu:

1. Drage djevojke, cure, gospođe, žene, majke, ljubavnice – odabir vaših muškaraca samo je vaš,
2. Drage sve, nastavit ću ih tako oslovljavati, vaši nadređeni ne bi smjeli imati nikakav utjecaj na vaš život, posebice na vaše slobodno vrijeme,
3. Drage sve, samo je vaš problem i samo vaše pravo kako provodite svoje slobodno vrijeme,
4. Drage sve, Antena Zadar neće, niti je to ikad radila, a ponajmanje sada, obrisati spomenutu galeriju,
5. i konačno, drage sve, samo je vaš problem kako ćete svojim alfa mužjacima objasniti gdje ste i s kime provele subotnju večer – to svakako nije problem ni naše redakcije, ni uredništva ni fotografa.

I da, naravno za vas koji ste pripustili pogledati tko je sve tu večer uživao u obnaženim muškim tijelima, to možete učiniti na ovom linku.

Vruća noć u Zadru uz Total Knockout – Male Erotic Dance Show

antenazadar.hr