Home Crna kronika Metkovac ostavio poruku, pronašli ga spasioci HGSS Čitluk

Metkovac ostavio poruku, pronašli ga spasioci HGSS Čitluk

SHARE

Brzom intervencijom HGSS Čitluk, uz pomoć policije i prijatelja nestalog koji su se pridružili potrazi, spasioci su danas spasili nestalog muškarca koji je nastojao izbjeći tragače, nakon što mu je pronađeno vozilo u kome se nalazila poruka.

M.I. (1984) mještanin sela Vid pored Metkovića, sinoć se udaljio od kuće, nakon čega je policija u Međugorju danas locirala njegovo vozilo te su pozvali HGSS Čitluk.

Mario Matijić je predvodio potragu koja je uskoro locirala nestalog u predjelu brda ukazanja, ali se on opet udaljio i tako izbjegavajući kontakt.

Nakon toga su spasioci brzo napravili ”zatvaranje područja“, što je uskoro urodilo plodom i pronalaskom nestalog, prenosi N1.

Po velikom nevremenu, jakoj kiši i vjetru se odvijala ova intervencija koja je sretno završila pronalaskom živog i zdravog čovjeka kojem je prijetila opasnost od hipotermije jer je bio nezaštićen i izložen ozbiljnom pothlađivanju.

Timovi GSSuBiH su odmah bili stavljeni u pripravnost, ali nisu pokrenuti jer su spašavatelji HGSS Čitluk vrlo efikasno okončali akciju potrage.

Večernji list