Home Zanimljivosti DETALJI IZ SPAVAĆE SOBE Američki predsjednik i Melania nijednu noć nisu proveli...

DETALJI IZ SPAVAĆE SOBE Američki predsjednik i Melania nijednu noć nisu proveli zajedno

SHARE

Otkriveni su novi i ne baš pohvalni detalji iz spavaće sobe Donalda Trumpa.

Otkako je Donald Trump postao američki predsjednik, svaki detalj njegova života dospjeo je pod povećalo javnosti, a to se odnosi i na njegov seksualni život kojeg upražnjava ili neupražnjava sa suprugom Melanijom Trump.

Prema najnovijim informacijama američkih medija, predsjednik SAD-a i prva dama ne spavaju u istoj sobi. Iako Melania trenutno ne boravi u Bijeloj kući već u New Yorku, čak i kada su ona i Donald Trump živjeli pod istim krovom, Melania je odbijala dijeliti krevet s njim.

“Melania ne skriva da se osjeća jadnom u tom braku. Želi provoditi što je manje moguće vremena s Donaldom. Ne zanimaju je ni on, ni njegova titula predsjednika države niti bilo što drugo što je povezano s njim”, otkrio je izvor blizak predsjedničkom paru.

Slovenka Melania i Donald Trump vjenčali su se 2005. godine i činilo se da je s njihovim brakom sve u redu, sve dok se Trump nije odlučio kandidirati za predsjednika SAD-a.

“Spavaju u odvojenim sobama. Nikada nisu spavali zajedno otkako je postao predsjednik”, otkrio je izvor, a drugi je dodao da čak i kada spavaju u istoj sobi, spavaju u odvojenim krevetima.