Home Društvo Bešlić u pratnji fra Ike posjetio “DOMPES”

Bešlić u pratnji fra Ike posjetio “DOMPES”

SHARE

Gradonačelnik Mostara Ljubo Bešlić sa suradnicima obišao je gradilište budućeg Studentskog doma za siromašne studente u Mostaru u sklopu kojega će djelovati i Pučka kuhinja te Centar za dijalog.

Fra Iko Skoko, idejni začetnik voditelj cijelog projekta, upoznao je gradonačelnika Bešlića o tomu kako su do sada završeni radovi na krovu, pa i termo izolacijskoj fasadi i postavljanju otvora, te kako sada kako pristižu donacije slijedi unutarnje uređenje, od podova, pločica, sanitarija, namještaja, dizala i svih drugih stvari koje su potrebe da se prostor privede svojoj namjeni.

– Jako sam zadovoljan do sada urađenim i zahvaljujem svim našim donatorima bez kojih ovog projekta ne bi bilo – kazao je fra Iko dodajući kako su to svi oni i koji mole za uspjeh projekta, kao i oni koji ga promoviraju i prate projekt, i naravno svi oni koji ga podržavaju financijski, jer bez toga ne bi bilo moguće sve ovo do sada i u budućnosti uraditi.

Tu svakako spada i Grad Mostar koji je od početka podržavao projekt kao i gradonačelnik Bešlić i gradske službe koje se bile na raspolaganju, a na čemu je ovom prigodom fra Iko najsrdačnije zahvalio gradonačelniku Bešliću.

Gradonačelnik Bešlić iskazao je pak svoje divljenje s onim što je tijekom obilaska objekta vidio, jer uistinu riječ je velikom poslu i projektu koji ima vrlo korisnu, konkretnu i plemenitu namjenu, te obećao kako će Grad uvijek podržavati ovaj i ovakve projekte, priopćeno je iz Grada Mostara.