Home Zanimljivosti Sve o seksu što bi trebala znati svaka žena do svoje 40-te

Sve o seksu što bi trebala znati svaka žena do svoje 40-te

SHARE

Jeste li u punom seksualnom zanosu ili vašoj vezi treba makeover?

Razotkrivamo najčešće mitove o seksu i stvari koje bi svaka žena trebala znati do svoje 40- te.

Nije ga briga…

…jeste li depilirane ili ne.

Sve žene…

…masturbiraju, mlađe i starije. Niie to ništa loše niti za skrivanje. Istraživanje provedeno 2004. otkrilo je da je gotovo 50 posto žena u dobi od 45 do 49 “uzelo stvar u svoje ruke” u zadnjih šest mjeseci. Istraživanje sa Sveučilišta Indiana provedeno 2009. godine, pokazalo je da više od 50 posto žena pri samozadovoljavanju koristi i neka pomagala, jedna od četiri žene koristi vibrator.

Ne skidajte…

…čarape ako su vam noge hladne. Možda vam se neće činiti seksi, ali studija iz Nizozemske pokazala je da osobe s hladnim stopalima teže postižu orgazam, tek 50 posto njih. Nakon što su imali odnose s navučenim čarapama na nogama, taj postotak raste na 80.

Nedostatak želje…

…najbolje se “liječi” seksom. što se češće seksate, rast će i želja za ponovnim odnosom.

Poljupci su…

…itekako važni. Intimniji su od samog seksa. Nikako ih ne treba zanemariti niti u poznim godinama. Žene će se češće upuštati u seks s muškarcima koji ih češće ljube i grle.

Nikad nije…

..kasno za seks. Čak i ako ste bez volje ili smatrate da ste prestari, u krivu ste. Sve dok je seks ugodan za obje strane, gornje dobne granice ne postoje.

Telefonski seks…

..je odlična stvar. istraživanje iz 2014. je pokazalo da tek 17 posto muškaraca i 18 posto žena u dobi od 44 do 49 godina je iskušalo telefonski seks.

Veličina je bitna…

…samo muškarcima. I stvar je njihova samopouzdanja i ega. Ženama veličina zaista nije bitna, bitnije im je kako izgleda i koliko se muškarac trudi oko svoje partnerice. Centimetri? Zaista nebitno…