Home Kultura Propovijed koja opominje i potiče – fra Mate Logara

Propovijed koja opominje i potiče – fra Mate Logara

SHARE

Veliko zanimanje slušatelja Radio postaje Mir Međugorje pobudila je propovjed fra Mate Logare koju je uputio vjernicima na večernjoj misi u Međugorju, u crkvi sv. Jakova. Uz fra Matu koji je predslavio sv.misu, u koncelebraciji su sudjelovala i 52 svećenika.

„Kao što kruh trebamo za naš tjelesni život da ne umremo od gladi jednako tako treba i hrana duhu, i naš duh lako može umrijeti od gladi, a da toga nije ni svjestan. To se još lakše može dogoditi s našim duhom, da umre od gladi jer je izgubio vezu s Bogom, a bez traženja smisla, bez mjesta gdje se naše srce može smiriti, bez luke gdje se srce može usidriti, kao što se usidri brod nakon duge plovidbe na pučini, mi možemo biti siti, a praznim, možemo biti žrtve prokletstva koje je danas toliko rašireno, da sve imamo, a zapravo ništa nemamo. A ima li tužnijih ljudi od onih koji sve imaju, a nemaju ništa? – dio je ovo propovijedi fra Mate Logare – navodi Radio postaja Mir Međugorje.

<iframe style=”border: none; overflow: hidden;” src=”https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fmlogara%2Fposts%2F1406353036094648&amp;width=500″ width=”500″ height=”256″ frameborder=”0″ scrolling=”no”></iframe>

Propovijed u cijelosti možete poslušati ispod