Home Nekategorizirano PRIJE 19 GODINA U ISTU KUĆU SE TAKOĐER ZABIO AUTOMOBIL… FOTO: Pogledajte...

PRIJE 19 GODINA U ISTU KUĆU SE TAKOĐER ZABIO AUTOMOBIL… FOTO: Pogledajte kakvu su sreću u udesu imala dva momka iz Kočerina!

SHARE

o se zove sreća u nesreći! Dva momka iz Kočerina vraćajući se iz svatova u noći sa petka na subotu (negdje oko četiri sata) imali su prometnu nezgodu kada su, krećući se iz smjera Širokog Brijega prema Kočerinu, vozilom marke Renault “Megane” udarili u jednu obiteljsku kuću uz glavnu cestu.

Prilikom udara željezna cijev (dobro vidljivo na fotografijam) je probila prednje staklo, no na svu sreću pri svoj toj silini udara mimoišla je i vozača i suvozača, pa su prošli bez nekih ozbiljnijih povreda.

Momci stanuju u neposrednoj blizini, a kako nam je rekla gazdarica kuće prije nekih 19 godina bio je još jedan slučaj kada se također jedna osoba s područja Kočerina svojim vozilom “zabila” u ovu kuću, te kako kaže osjećaj je i tada, kao i ovom prilikom bio gotovo isti.

“Spavate mirno i onda se dogodi tako strašan udar. Još sam prestravljena, no na svu sreću momcima nije ništa bilo. Naravno, poznajem i njih i njihove roditelje i ništa loše ne mogu reći, ali eto kad belaj hoće da bude…” – jutros je za Dnevno.ba na licu mjesta izjavu dala gospođa koja živi u ovoj kući, a koju smo zatekli dok je otklanjala krhotine stakla čekajući da vozilo Renault “Megane” bude uklonjeno iz njezinog dvorišta.

Prilikom izlijetanja s ceste došlo je do kontakta “Meganea” i vozila Audi, koje je bilo parkirano pored kuće, a na kojem je također nastala određena materijalna šteta.

 
 
 
 
 
 
Autor: Dnevno.ba